KLAUZULA INFORMACYJNA

 

Zawiadamiamy, że administratorem Państwa danych osobowych podanych w niniejszym formularzu jest DKR Software Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Noakowskiego 12/61, 00-666 Warszawa.

Państwa dane przetwarzane będą w celu świadczenia usług przez DKR Software Sp. z o.o. zgodnie z Regulaminem świadczenia usług drogą elektroniczną za pomocą Kantoru Internetowego „ergokantor.pl” na podstawie art. 6 ust. 1 pkt b) RODO (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016) oraz w celu realizacji celów marketingowych na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) RODO.

 

Państwa dane osobowe będą przechowywane:

 

- w zakresie celów przetwarzania jakimi są świadczenie usług przez DKR Software Sp. z o.o.: przez okres równy okresowi korzystania przez Państwo z usług świadczonych drogą elektroniczną za pomocą Kantoru Internetowego „ergokantor.pl” oraz okresowi przechowywania dokumentacji związanej z wykonaniem tych usług wymaganemu przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa;

 

- w zakresie celu przetwarzania jakim są cele marketingowe: do czasu odwołania zgody na poszczególny cel.

 

Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia.

 

Każda osoba posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych lub do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych przed jej odwołaniem. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Pełne informacje o przetwarzaniu danych osobowych przez administratora znajdą Państwo w zamieszczonej na stronie www Polityce Prywatności DKR Software Sp. z o. o..

Wszelkie żądania, pytania i wątpliwości prosimy kierować na adres kantor@ergosm.pl.

Wymiana w ergokantor.pl jest już możliwa. Zapraszamy do współpracy!

UWAGA!!! Zmiana numerów rachunków bankowych!

Polecamy bezpłatny ebook o psychologii inwestowania.

Zaoszczędź na wymianie walut nawet do 8%.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z wirtualnym biurem prasowym ergokantor.pl

0 prowizji, 0 ukrytych opłat, 0 straty czasu.

ergokantor.pl na portalach społecznościowych: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google +, YouTube bądź na bieżąco.